Usi garaj Pitesti

Automatizare porti 

Automatizarea portilor reprezinta un proces relativ simplu pentru echipele cu experienta, insa poate reprezenta o provocare din punct de vedere tehnic. 

Pentru a realiza o automatizare corecta si fara a afecta capacitatea motorului de a actiona, trebuie calculata greutatea portii / portilor ce urmeaza a fi deschise, unghiurile de deschidere si alte detalii care fac diferenta. 

Acoperire si colaborari

Serviciile noastre sunt destinate persoanelor fizice sau societatilor din tot Judetul Pitesti. Ne deplasam rapid pentru masuratori si va facem calculul in functie de modelul si calitatea dorita. 

Contactati-ne acum telefonic sau online pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra!

acces la un buton distanta

Iti aducem confortul de care ai nevoie

Stim cat de important este ca poarta sa se deschida singura, in special in sezonul rece / geros, atunci cand este un adevarat disconfort sa cobori din masina de mai multe ori pentru a impinge de poarta inghetata. Iti venim in ajutor cu solutii moderne si echipamente rezistente in timp.

Estimare de pret si colaborari

O oferta corecta, in urma unei analize

team-illustration.png

In primul rand, dorim sa stim ce echipament va trebuie. Daca aveti nevoie de o deschidere a 2 porti sau aveti o poarta care trebuie impinsa intr-o singura directie. Trebuie sa aflam greutatea portilor pentru a configura cu motorul potrivit. In acelasi timp, exista numeroase modele de automatizari pe piata, costurile fiind foarte diferite. Pentru o estimare corecta, vom stabili o intalnire la locatia dumneavoastra si va vom face o oferta atractiva. Nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic.