Usi garaj Pitesti

Industriale sau rezidentiale

Usi sectionale in Pitesti

Usile sectionale se remarca prin durabilitate si performanta, fiind folosite des in sectorul industrial. Au multe aplicatii si sunt solutii versatile pe care le puteti lua in calcul.

Echipa noastra realizeaza si monteaza usi sectionale utilizand tehnologii moderne. Experienta noastra acumulata in ultimii 10 ani reprezinta garantia unei lucrari realizate corect si durabila in timp.

Usi pentru hale, depozite, ateliere

Cu diferite sisteme de culisare, usile pentru hale trebuie sa fie rezistente si cat mai usor de manevrat.

Caracteristici de luat in calcul 

Izolatie termica

Aceasta izolatie este posibila prin panourile sandvici, cu spuma poliuretanica de inalta densitate. Ideal pentru cei care doresc facturi mai mici cu incalzirea sau o temperatura interioara mai acceptabila iarna (fara incalzire).

Confort, Siguranta si securitate

Actionare deschidere / inchidere de la distanta, sistem de siguranta in cazul ruperii arcurilor, securitate la incercare de a intra prin efractie, deschidere de urgenta in cazul de oprire a curentului electric.

Diferite culori si modele disponibile

Va punem la dispozitie o gama larga de modele si culori rezistente la ciclul de inghet - dezghet sau temperaturi caniculare. Vopseaua folosita este una rezistenta in timp.

Usi pentru garaj – sector rezidential

Cand vine vorba de usi pentru garajele caselor, ne putem mandri cu zeci de proiecte finalizate in Pitesti si alte localitati din Judetul Arges. Avem proiecte simple dar si usi de garaj foarte moderne, cu functii care in trecut erau rare sau chiar imposibil de gasit in Romania. Pentru o estimare de pret si ofertare, nu ezitati sa ne contactati online sau telefonic. 

Vezi galerie foto 

Cum decurge colaborarea

Etapele colaborarii cu UsiGarajPitesti.ro

V-am convins de seriozitatea si serviciile de calitate pe care ti le putem oferi? Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati online sau telefonic pentru a programa o intalnire. Analizam cererea dumneavoastra, va oferim variante si costuri. Simplu, corect si rapid.