Usi garaj Pitesti

Termeni si conditii 

 

Website-ul www.usigarajpitesti.ro este detinut de societatea LEONE TOP PARTENER S.R.L. Navigarea pe acest website reprezinta acceptare termenilor si a conditiilor dar si a politicii GDPR & Cookies. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii de mai jos, va rugam sa parasiti acest website. Multumim! 

  1. Imaginile de pe site au caracter informativ. In mare parte, ele sunt creatii proprii, fac parte din portofoliul nostru si nu pot fi preluate fara acordul nostru. In cazul in care vom observa continut foto copiat, ne rezervam dreptul a de actiona conform legilor in vigoare. 
  2. Preturile vor fi comunicate doar telefonic sau la o intalnire, in urma unei analize a cererii dumneavoastra. Preturile difera in functie de numeroase aspecte. Ne rezervam dreptul de a refuza anumite lucrari pe care nu putem sa le preluam din diferite motive, cum ar fi: lipsa de timp, lipsa materiale necesare  etc. 
  3. Contractul pe care il veti primi reprezinta actul oficial dintre noi si client, website-ul fiind doar o prezentare a serviciilor. 
  4.  Exista posibilitatea ca anumite servicii sa dispara din portofoliul nostru iar website-ul sa afiseze in continuare continutul. Pentru a fi la curent cu activitatea noastra, ne puteti contacta telefonic.